Site pictogram Meijel24

Bijna kermis in Meijel, deze attracties zijn er te vinden

Komend weekend is het weer kermis in Meijel. De voorbereidingen zijn in volle gang, en de eerste transporten zijn inmiddels gearriveerd. De kermis vindt dit jaar plaats van vrijdag 30 augustus tot en met dinsdag 3 september 2024.

Kermis Meijel

Kermis Meester Rob Meijers is de nieuwe kermismeester van Peel en Maas. Hij heeft inmiddels alle attracties vastgelegd. In Meijel staat een primeur te wachten met de komst van “The Beast”, een unieke attractie uit Denemarken die onlangs naar Nederland is gehaald.

De kermis gaat dit jaar voor het eerst open op vrijdag. Zaterdag om 14.00 uur is de officiële opening waarbij traditiegetrouw penningen worden gegooid door de wethouder. Hierbij is ook schutterij St. Willibrordus aanwezig. Dinsdag om 16.30 uur is er een meet en greet met Bert en Ernie.

Attractielijst

Vermaakzaken
The Beast Hulk VS Thanos (Move it), Extreme Ride (wip), Familierupsbaan, Summer Party Polyp, Funhouse Snow Party, Autoscooter Drift Zone.

Kinderzaken
Draaimolen, Circus Race Convoy, Bungee Trampolines.

Oefeningsspelen
Pusher, Lucky Cranes, Pink Date, Kamelenrace, Fotoschietsalon, Lijntrek, Lucky Duck.

Verkoop-/consumptiezaken
Oliebollenkraam / Spaanse Churros, De Smulpiraat (friet & snacks), Popcorn/suikerspin/noten, frisdrank, Viskraam, Loempia Express.

Overig
Aqua Blasta, Boksbal, Fotobooth.

Foto: Facebook Kermissen Peel en Maas

Mobiele versie afsluiten