Site pictogram Meijel24

Vier verdachten aangehouden voor woninginbraken

Van eind 2023 tot en met april dit jaar heeft er een reeks woninginbraken plaatsgevonden in de omgeving Noord- en Midden Limburg. Hiervoor werden vier verdachten aangehouden. Zij zitten momenteel nog vast.

Inbraken

Uit onderzoek is gebleken dat de verdachten in wisselende samenstelling verantwoordelijk zijn voor minimaal twintig inbraken. De aangehouden verdachten zijn vier mannen in de leeftijd tussen de 24 en 35 jaar oud, waarvan drie afkomstig uit Roemenië en een uit Servië. De buit bij de inbraken betrof voornamelijk sieraden. Opvallend bij de inbraken was dat ze veelal plaatsvonden op klaarlichte dag.

Bij de verdachten werden diverse sieraden aangetroffen waarvan de politie het vermoeden heeft dat deze van diefstal afkomstig zijn. Inmiddels heeft de politie al een aantal sieraden terug kunnen brengen bij de rechtmatige eigenaren. Graag zouden we de overige sieraden ook aan de rechtmatige eigenaar teruggeven.

Herken je een van jouw sieraden? Neem dan contact op met 0900-8844 of via het formulier en vermeld daarbij het zaaksnummer 2024018529.

De zomer is vaak het moment voor inbrekers om toe te slaan. Wees dus in deze tijd extra alert! Enkele tips om woninginbraak te voorkomen, zijn:

Mobiele versie afsluiten