Site pictogram Meijel24

Fiets4Daagse De Peel | u’n beleaving vur allemol!’

Vanuit startplaats Meijel, een succesvolle editie van de 47e Fiets4Daagse De Peel. Een sportief en gezellig festijn waarbij “genieten in een ongedwongen sfeer” voorop stond. De eerste 3 dagen ideaal fietsweer. Jammer dat op de slotdag één stevige bui de deelnemers parten speelde. Petje af voor de ruim 200 deelnemers die de regen trotseerden. In totaal hebben er 2926 starters deelgenomen.

Fiets4Daagse De Peel

De vele complimenteuze reacties hebben de organisatie deugd gedaan en geven zeker weer inspiratie om op deze voet verder te gaan. Het geheim van de Fiets4Daagse: beleaving! Dit leeft enorm onder de deelnemers en vrijwilligers. Spontane en meedenkende vrijwilligers die samen de Fiets4Daagse tot een happening gemaakt hebben. Toppers voor de organisatie! Een beleving waar de deelnemers zich welkom voelden.

De werkgroep gaat in september de draad weer oppakken op weg naar 2025 om van 8 t/m 11 juli dit festijn, samen met de vrijwilligers, weer tot een happening te maken waar de deelnemers zich thuis voelen en kunnen genieten van mooie routes, sfeer en gezelligheid.

Mobiele versie afsluiten