Site pictogram Meijel24

Meijel bedankt!

Na 85 jaar komt er een einde aan een tijdperk!

Begonnen onder de naam ‘Pluijm‘ en 55 jaar geleden verder gegaan als ‘Coolen-Pluijm‘. In 1969 onder de leiding van zijn ouders Jef en Alda Coolen uitgebouwd tot wat nu is en sinds 2004 voortgezet door hemzelf. “We hebben het zolang volgehouden door onze inzet en die van onze medewerkers, door altijd onze hulp aan te bieden. Maar zonder jullie, onze klanten, zouden we deze lange tijd niet hebben kunnen volbrengen! En daarvoor willen wij iedereen heel hartelijk danken voor de jarenlange trouwe klandizie, die wij van jullie hebben mogen ervaren!

Meijel bedankt!

Het einde was helaas onomkeerbaar. Tijden veranderen, concurrentie en aanbod is groot en de kosten stijgen de pan uit. “Met pijn in mijn hart heb ik dit jaar moeten besluiten om de winkel volledig te stoppen. Wetende dat dit een aderlating voor Meijel is en dat in winkel zoals wij die hadden, nooit meer terug zal komen. Maar ik moest voor mezelf kiezen, zolang ik de regie nog in eigen handen had. Ik ga zonder winkel verder en blijf ten dienst voor mijn vooral zakelijke klanten. Maar ik ben voor iedereen bereikbaar via www.kantoorenthuis.nl“. De vernieuwde site gaat volgende week online! “Maar als eerste ben ik er voor mijn vrouw en mijn zoon.”

Tenslotte wil ik mijn vrouw, mijn ouders en mijn medewerkers bedanken voor al die jaren inzet, steun en toeverlaat. Zonder hun had ik het geen 20 jaar kunnen volhouden! Bedankt! Omarm jullie lokale ondernemers, want zij zorgen mede voor de leefbaarheid van jullie eigen dorp! Want koop lokaal, dat is goed voor ons allemaal!”

We gaan ons weer zien!
Groet Martin Coolen

Mobiele versie afsluiten