Site pictogram Meijel24

Meijelse inbreng in finale Landscompetitie Kader Biljart

In een indrukwekkende halve finale van de kadercompetitie biljart heeft het team van SSV Venlo een formidabele prestatie geleverd. Het team, waarin de talentvolle spelers Chris van der Weerden en Jan Liebregts uit Meijel een belangrijke rol spelen, heeft zich niet alleen geplaatst voor de bekerfinale maar ook voor de finale van de landscompetitie.

Finale Landscompetitie Kader Biljart

Halve Finale Succes
Tijdens de bijzonder spannende halve finales wisten zij de sterke teams uit Doetinchem, Bergen op Zoom en Bussum te verslaan. Deze overwinning brengt hen nu naar de beslissende ronde waarin ze zullen strijden voor de landstitel in de hoogste klasse.

Finale op 8 en 9 juni in Doetinchem
De finale zal plaatsvinden op 8 en 9 juni in Doetinchem. Het team van SSV Venlo, dat zich nu bij de beste teams van Nederland mag rekenen, hoopt hier de landstitel te veroveren.

Op de Foto
Op de bijgevoegde foto staan van links naar rechts: Chris van der Weerden, Noud Janssen, Jan Liebregts en Jan Brueren. Samen vormen zij het succesvolle team dat Venlo en Meijel op de kaart heeft gezet in de kadercompetitie biljart.

Mobiele versie afsluiten