Site pictogram Meijel24

Tone Muziekles organiseert voorspeelmiddag voor leerlingen

belchonock – depositphotos.com

Tone Muziekles biedt muziekles aan in Meijel en nodigt iedereen uit voor een speciale voorspeelmiddag. Kinderen en volwassenen die graag een instrument willen leren bespelen, kunnen bij Tone Muziekles terecht. De afgelopen jaren hebben zij veel leerlingen mogen verwelkomen en met trots kunnen ze zeggen dat er op dit moment 44 leerlingen via hen les krijgen.

Tone Muziekles

De organisatie vindt dat deze leerlingen een podium verdienen om te laten horen wat ze allemaal al hebben geleerd. Daarom wordt er een voorspeelmiddag georganiseerd op zondagmiddag 9 juni in D’n Binger in de Aaw bieb. Hier kun je genieten van de muziek van de leerlingen en zien wat ze tijdens de lessen hebben geleerd. Sommige leerlingen zullen zelfs een muziekstuk spelen dat ze op een solistenconcours hebben uitgevoerd.

Er zullen verschillende muziekinstrumenten te horen zijn, zowel solo’s als duetten. Het belooft een muzikaal festijn te worden. Je bent van harte welkom om je papa, mama, broers, zussen, opa’s, oma’s, vrienden en bekenden mee te nemen om te komen luisteren.

De inloop is vanaf 14.45 uur en het programma start om 15.00. Tone Muziekles ziet je graag op zondag 9 juni!

Mobiele versie afsluiten