Site pictogram Meijel24

Meester- en Juffendag in Meijel: een gezonde traktatie!

In Meijel vond vandaag een bijzondere viering plaats op de Meester- en Juffendag op basisschool den Doelhof. De leerkrachten trakteerden de leerlingen niet alleen op friet, maar voegden daar ook een gezonde draai aan toe met een fruitspies als snack. Deze actie benadrukt de inzet van de school om gezonde eetgewoonten bij kinderen te bevorderen.

Den Doelhof Meijel

De school heeft deze gezonde draai kunnen realiseren met dank aan de hulpouders en lokale Jumbo, die de dag sponsorde door alle gezonde snacks te leveren.

Deze dag staat symbool voor de balans tussen lekker en gezond eten en het plezier van samen vieren. De leerlingen genoten zichtbaar van de combinatie van friet en fruit, een menu dat zowel verrukkelijk als voedzaam was. Het initiatief van den Doelhof toont aan dat een school leidende rol kan spelen in de gezondheid van onze jongste burgers.

“Laten we dit signaal ter harte nemen door gezonde leefstijlkeuzes te blijven maken, zodat we samen een omgeving creëren waarin onze kinderen gezond en vreugdevol kunnen opgroeien”.

Mobiele versie afsluiten