Site pictogram Meijel24

Feestelijke Opening Willumpark in Meijel

Op woensdag 17 april aanstaande is het zover: Meijel opent haar nieuwste speeltuin, gelegen aan het ‘Cammaert-veldje’, met een feestelijke ceremonie om 19:00 uur. Deze speeltuin zal bij de opening een bijzondere naam krijgen: het “Willumpark”.

Willumpark

Het “Willumpark” is niet zomaar een speeltuin. Met een knipoog naar het Oud Limburgs Schuttersfeest (OLS) terrein en een welverdiende pluim naar de jeugd van Meijel, belooft deze speeltuin een belangrijke ontmoetingsplek te worden voor jong en oud. De feestelijke opening zal worden opgeluisterd met muziek van het korps van schutterij St. Willibrordus en er zullen drankjes klaarstaan om te proosten op deze mijlpaal. De eer om het lint door te knippen zal worden toebedeeld aan Willum, waarmee alle ingrediënten aanwezig zijn voor een onvergetelijke avond vol plezier en vertier.

Ben jij er ook bij?
Alle inwoners en geïnteresseerden zijn van harte uitgenodigd om aanwezig te zijn bij deze feestelijke gebeurtenis. Zo kunnen alle aanwezigen samen het “Willumpark” verwelkomen en er een onvergetelijke avond van maken.

Het “Willumpark” zal worden geopend op woensdag 17 april om 19.00 uur bij het ‘Cammaert-veldje’ in Meijel.

Mobiele versie afsluiten