Site pictogram Meijel24

Groot Succes bij Peelgezonde Lunchproeverij in Meijel

De sfeervolle ambiance van d’n Binger in Meijel was het toneel voor een bruisende bijeenkomst, waar 24 enthousiaste deelnemers uit diverse sectoren samenkwamen voor de Peelgezonde Lunchproeverij. Ondernemers, vertegenwoordigers van verenigingen, kinderopvang en andere geïnteresseerden genoten van een smakelijke ervaring, gevuld met inspirerende gerechten en levendige discussies.

Peelgezonde Lunchproeverij in Meijel

De positieve energie die in de groep heerste, resulteerde in een stroom van aanvullende ideeën. Van kookworkshops tot een roadshow over gezonde voeding, en van dorpspicknicks tot peelgezonde wandelingen; de creativiteit kende geen grenzen.

Als vervolgactie zullen we op 12 april met Loeihard samenzitten om een start te maken met een marketingverhaal rondom “Het peelgezonde feestje”. Dit initiatief belooft niet alleen de lokale gemeenschap te versterken, maar ook de gezonde levensstijl te bevorderen. Als je interesse hebt om deel te nemen aan de peelgezonde werkgroep, aarzel dan niet om contact op te nemen via zorgenwelzijn@dorpsoverlegmeijel.nl.

Bijgevoegd de presentatie die tijdens de lunchproeverij is gedeeld.

Mobiele versie afsluiten