Site pictogram Meijel24

Fotoclub ’t Peelflitske exposeert!

Woensdag 28 februari start er bij Sint Jozef wonen en zorg weer een nieuwe expositie. Deze keer stellen een aantal leden van fotoclub ’t Peelflitske uit Meijel hun foto’s tentoon.

Fotoclub ’t Peelflitske

De fotoclub bestaat uit een aantal enthousiaste (hobby)fotografen die één woensdagavond in de maand bij elkaar komen om hun passie voor het fotograferen te delen. Tijdens deze bijeenkomsten worden elkaars foto’s bekeken, ervaringen uitgewisseld en workshops georganiseerd over verschillende aspecten van de fotografie waar – na een technische uitleg – eenieder actief aan deel kan nemen. Daarnaast gaan ze ook regelmatig op pad om samen te fotograferen.

Bij de expositie zijn foto’s te zien op het gebied van natuur-, dieren-, bloemen-, portret-, reis-, landschap-, druppel- en macrofotografie; voor elk wat wils. “Fotograferen is een prachtige en veelzijdige hobby. Door de vele facetten en vormen blijft het boeien en heeft het ongekende mogelijkheden: er blijft altijd wel iets nieuws te fotograferen en het verveelt dus nooit!”

De fotografen die deelnemen aan de expositie zijn Jan Segers, Henk Segers, Ans Vaes, Jack Kok, Joyce Soeters, Michel Schmeitz, Frank van de Munckhof en Nicolien Hendriks-Buysse.

De tentoonstelling is nog te bezichtigen tot en met zondag 26 mei 2024. Op maandag tot en met vrijdag tussen 11.00 en 17.00 uur en op zaterdag en zondag tussen 13.30 en 17.00 uur. De tentoonstelling vindt plaats bij Sint Jozef op de Kapelkesweg 1 in Meijel.

Mobiele versie afsluiten