Site pictogram Meijel24

Doneeractie voor zieke, 4-jarige Zeb

Zeb is vier jaar oud, en van deze vier jaar al bijna drie jaar ernstig ziek. Enkele jaren geleden werd er een zeldzame en agressieve vorm van kinderkanker bij hem gevonden, genaamd neuroblastoom.

Zeb

Inmiddels heeft Zeb al veel zware behandelingen moeten ondergaan en is het Prinses Maxima Centrum zijn tweede huis. Ondanks dat Zeb ernstig ziek is proberen zijn ouders Zeb een zo normaal mogelijk leven te bieden met zo weinig mogelijk zorgen: “Zeb weet dat hij ziek is, maar om hem zo veel mogelijk onbezorgd te laten, weet hij zelf niet hoe ernstig het is. Hij gaat zodra het ook maar kan lekker naar school of spelen met vriendjes. Thuis klust hij graag met papa of bakt hij taartjes met mama.

Inmiddels heeft Zeb al 699 kralen aan zijn kankerkralenketting. Het is de grote wens van Zeb en zijn familie om een laatste, belangrijke kraal aan zijn ketting toe te voegen: de bloemenkraal die symbool staat voor het positief afsluiten van de behandeling. Helaas kan het Prinses Maxima Centrum in Utrecht hen daar niet meer bij helpen. Er is nog 1 kans om zijn leven te redden. Een nieuwe, effectieve behandeling met een zeer grote kans van slagen in een gespecialiseerd ziekenhuis in Rome, Italië.

Deze therapie is echter heel duur en wordt niet vergoed door de zorgverzekering. Wij hebben als gezin al alles opgegeven om Zeb te helpen, maar we hebben helaas niet voldoende financiële middelen tot onze beschikking om de absurd hoge kosten van de behandeling te kunnen dekken“, aldus de ouders van Zeb. Zijn ouders zijn daarom een doneeractie gestart.

Wil jij Zeb graag helpen? Dat kan door te doneren via deze link. Wil je graag meer weten over Zeb? Kijk dan op deze website.

Mobiele versie afsluiten