Site pictogram Meijel24

Kieveloeëte-treffe 2024

Op dinsdag 13 februari 2024 is het weer Vasteloavend ten top; de laatste dag van de Vastelaovend gaan we flink knallen!

Kieveloeëte-treffe

Het 26e Kieveloeëte-treffe zal plaatsvinden bij de Heere van Meijel, het clubhuis van C.V. De Kieveloeët. De middag begint om 13.33 uur en zal duren tot 17.00 uur. Het thema voor dit Kieveloeëte-treffe is: “Durgedrèèjt”. Het programma is klaar. Prins Jarno I zal zorgen voor de openingsact, waarin hij met zijn Lisa ons gaat verrassen met een fantastische act.

Ook dit jaar zal een van de hoogtepunten weer het onthullen van de Vasteloavesvierder zijn. Je kunt meebepalen wie de 22e Vasteloavesvierder gaat worden door je nominatie door te geven via de website van de Kieveloeet. Klik hier voor op vastelaovesvierder en vul jouw nominatie in. Doe dat uiterlijk woensdag 7 februari.

Voor de best verklede groep/persoon en de mooist geschminkte groep/persoon zal tijdens deze middag weer een unieke prijs te winnen zijn welke door een deskundige jury uitgekozen zal worden. Natuurlijk is de muzikale omlijsting deze middag wederom in de vertrouwde handen onze eigen hofkapel Goe Gehusseld.

Dus, zorg dat je erbij bent want dit wordt wederom een gezellige middag Vastelaovend met een keur van artiesten. Tot dinsdag 13 februari bij de Heere van Meijel!

Mobiele versie afsluiten