Site pictogram Meijel24

Leuke activiteiten voor de jeugd van Meijel en omstreken

Wavebreakmedia – depositphotos.com

10R events uit Meijel heeft weer een mooi programma voor 2024 in petto. Alle jeugd van brugklas t/m 16 jaar is welkom om deel te nemen aan een deze activiteiten. Dus geef je gerust op samen met vrienden en vriendinnen vanuit school.

Wat gaan we doen

Walibi Flevo
Zaterdag 30 maart vertrekken we vroeg in de ochtend richting het achtbanen pretpark van Nederland. Vanuit Meijel word je netjes gedropt in het park, waar je de hele dag kunt genieten van de attracties. Kosten 15 euro voor bus en entreekaart. (Tja eten moet je dus wel zelf voor zorgen). Opgeven kan vanaf nu tot (t/m vrijdag 23 februari) via info@10reventsmeijel.nl of een appje naar 06-55364012

Abseilen Kerk Meijel
Na het succes tijdens de Battle van Meijel, bleek er veel animo om een keer vanaf de kerk naar beneden te abseilen. Op Koningsnacht, dus 26 april tussen 16.00 en 20.00 zullen we dit nog eenmalig voor jullie organiseren. Ben je in de leeftijd vanaf brugklas t/m 16 jaar dan kun je voor 5euro een keer vanaf de kerktoren naar beneden abseilen. Houd deze site en onze socials in de gaten voor de opgaves.

p.s. Mochten er nog plekken over zijn bieden we de gelegenheid voor de 16-plussers om voor 15euro ook een keer naar beneden te gaan. Opgave voor brugklas t/m 16jaar start nu en kan via info@10reventsmeijel.nl. Midden/eind maart maken ze de balans op en dan volgt meer info voor de ouderen onder ons.

De ALLESkunner
Op 15 juni gaan we strijden tegen elkaar in SJIK. Je kent ze wel de spellen van het TV -programma ‘De Alleskunner‘, bijv. toiletpapier stapelen, tisseu boxen leegmaken met één hand en dat altijd onder tijdsdruk. Deze activiteit is ook toegankelijk voor iedereen uit groep 8. Vergeet niet de datum alvast te noteren.

Battle of Meijel e.o.
Na het succes van vorig jaar, gaan we ook dit jaar weer battelen. Zoek alvast een groep bij elkaar, reserveer de datum alvast. En oefen alvast voor…. Nee, dat laten we nog even een verassing. Meer info volgt t.z.t

Reserveer alvast deze 4 data, want je wilt hier niets van missen en vergeet niet je op te geven voor Walibi en het abseilen, want VOL=VOL.

Mobiele versie afsluiten