Site pictogram Meijel24

Kaartverkoop Moulin Blues 2024 van start

De kaartverkoop voor Moulin Blues 2024 is van start gegaan. Tickets voor hét bluesfestival van het jaar zijn hier verkrijgbaar.

Moulin Blues

Pri­jzen voorverkoop Moulin Blues 2024 (Excl. ser­vicekosten €1,50 per tick­et)

Pri­jzen dagkas­sa Moulin Blues 2024 (enkel op fes­ti­valda­gen aan de entrée/​kassa)

De eerste namen voor Moulin Blues 2024 zijn bekend! Robert Finley, The War and Treaty, Danielle Nicole, Monster Mike Welch, Bywater Call * DK Harrell * McKinley James, Sugarmill Slim en La Perra Blanco zijn eind december 2023 door de organisatie bevestigd.

Nieuw: Next Generation korting
Dit jaar introduceren ze een korting voor jongeren. Zij die geboren zijn na 5 mei 1999, krijgen een 50% korting op het toegangsticket. Deze tickets zijn enkel verkrijgbaar aan de dagkassa op vertoon van een geldig legitimatiebewijs. Daarnaast hebben kinderen tot en met 15 jaar, gratis toegang tot Moulin Blues- op vertoon van een geldig legitimatiebewijs (er dient wel een begeleider bij te zijn). Ze willen hiermee ook de jongere generaties stimuleren om in aanraking te komen met Moulin Blues en live bluesmuziek.

Moulin Blues Camping
Natuurlijk kun je ook de komende editie terecht op onze festivalcamping! Moulin Blues is namelijk niet alleen het gezel­lig­ste fes­ti­val van Ned­er­land, maar heeft ook de gezel­lig­ste fes­ti­val­camp­ing! Direct naast het fes­ti­val­ter­rein, met goede voorzienin­gen en plaats voor iedereen!

Lees alles over Moulin Blues Ospel op de speciale Moulin Blues pagina van Nederweert24

Mobiele versie afsluiten