Site pictogram Meijel24

Snertwandeling georganiseerd door De Heere van Meijel

Op 7 januari, de eerste zondag van het nieuwe jaar, kun je in en rondom Meijel genieten in de natuur tijdens de Snertwandeling georganiseerd door De Heere van Meijel. Een wandeling door de bossen en het buitengebied van Meijel waarbij je geniet van de prachtige winterse plekjes die Meijel te bieden heeft. Er kan gekozen worden tussen een kortere wandeling van circa 7 km en een langere van 10 km.

Snertwandeling

Het beginpunt zal zijn bij De Heere van Meijel waarbij je geniet van een warm drankje én een versgebakken wafel om vervolgens op pad te gaan. Onderweg zal er een tussenstop zijn waar je warme chocomel krijgt aangeboden om de laatste kilometers te kunnen maken. Eenmaal teruggekomen krijg je in het café een heerlijke kop snert met daarbij roggebrood en spek om op te warmen en na te praten.

De start van de snertwandeling is tussen 09:30 uur en 10:30 uur bij De Heere van Meijel.

Meewandelen?
Kom gezellig op 7 januari binnenwandelen tussen 09:30 uur en 10:30. Aanmelden is wel gewenst door te mailen naar info@deheerevanmeijel.nl met vermelding van de groepsgrootte. Kosten zijn 16,50 euro p.p. (inclusief warme drankje en verse wafel op voorhand, warme chocomel bij pauzeplaats en snert met spek en roggebrood achteraf.)

Mobiele versie afsluiten