Site pictogram Meijel24

Peelgeluk Energie & Innovatie Event

Energie is een groot thema, onbevattelijk bijna. Niet een zuiver technologisch, economisch, politiek of cultureel vraagstuk – het is het allemaal tegelijk. Het is een gecompliceerd thema, lastig te verwerken voor onze hersenen en met het gevoel dat je persoonlijke inspanningen op dit vlak enkel een druppel op een gloeiende plaat is. Eventuele oplossingen zijn vrijwel onzichtbaar, zeker niet tastbaar en liggen in de verre toekomst. Zodat we niet weten hoe te reageren en of wij het verschil kunnen maken. Wat kan ik eraan doen?

Peelgeluk Energie & Innovatie

Ze hebben inspiratie en nieuwe verhalen nodig. Ze willen op een nieuwe manier praten over energie, zodat ze niet hoeven weg te kijken. Met het peelgeluk energie en innovatie event willen ze perspectief bieden op een positieve manier, zonder paniek en op een manier die het gevoel van machteloosheid af kan breken. Inspirerende verhalen die de verschillende perspectieven technologische, economische, politieke en culturele met elkaar verbindt. Verhalen over energie die niet alleen inspireren, maar ook houvast geven, informeren en tot actie aanzetten.

Op maandagavond 25 september organiseert Peelgeluk een avond rondom energie en innovatie voor inwoners en ondernemers van Meijel. Hiervoor hebben we beleidsmedewerker bij het ministerie van Economische zaken en Klimaat Bart Tulkens uitgenodigd. Bart Tulkens zal spreken over energietransitie, wat deze veranderingen betekenen en wat dit inhoudt voor jou en Meijel. Er zijn geen kosten aan deze avond verbonden en iedereen is welkom.

Programma

Locatie : D’n Binger
Voor wie : Voor alle inwoners en ondernemers in Meijel
Toegang : Gratis
Organisatie : Stichting Peelport – Dorpsoverleg Meijel
Aanmelden : Niet nodig

Mobiele versie afsluiten