Site pictogram Meijel24

Bereikbaarheid Jumbo Phicoop Meijel tijdens werkzaamheden

Vanaf maandag 21 augustus starten de werkzaamheden aan de Kerkstraat welke in vier fases worden uitgevoerd. Tijdens alle fases blijven de winkels bereikbaar voor klanten d.m.v. omleidingsroutes. Met de uitvoerder van het project en de Gemeente zijn goede afspraken gemaakt over deze bereikbaarheid van Jumbo Phicoop tijdens de verschillende fases.

Jumbo Phicoop Meijel

We zijn blij dat we met de uitvoerder deze afspraken hebben kunnen maken”, licht ondernemer Rob Geurts toe. In de eerste fase zal de winkel met de auto niet vanuit de kerk bereikbaar zijn en is de omleidingsroute via Kerkveld -> Pastpaedje -> Kapelkesweg -> Kerkstraat. Klanten kunnen in deze periode extra profiteren d.m.v. een hoge korting op een Altijd lage prijs product.

Kleine verbouwing, Kermis maandag en dinsdag GESLOTEN
Om de klanten nog beter van dienst te zijn gaan ze wat kleine aanpassing doen in de winkel. Tijdens deze kleine verbouwing op 4 en 5 september is de winkel gesloten. Op woensdag 6 september is er dan extra ruimte voor nog meer assortiment in de winkel en starten ze met zelf-scan kassa’s.

Bereikbaarheid Meijel Jumbo klanten

Mobiele versie afsluiten