Site pictogram Meijel24

Prijsuitreiking aan winnaars kleurwedstrijd Meijel Schoon

Tijdens de jaarmarkt twee weken geleden werden bij de stand van Meijel Schoon door een groot aantal kinderen kleurplaten mee genomen voor een kleurwedstrijd. Na een beoordeling door een jury werden vrijdagmorgen door Cor Geurtjens, voor de ingang van het VVV kantoor in Meijel, de prijzen namens Meijel Schoon uitgereikt aan de winnaars.

Meijel Schoon

De jury had het best moeilijk gehad om de eerste prijzen toe te kennen. Echter het iets extra’s toevoegen aan de kleurplaten door de kinderen gaf voor de jury uiteindelijk de doorslag. Zoals de Love opmerking voor afval opruimen, de leuze Ruim die Troep op en een extra versiering van de kleurplaat met rozetjes en bierdopjes.

De eerste prijzen waren voor: de groep 0 tot en met 4 jaar Jip Scheres, de groep van 5 tot en met 8 jaar Milou van ’t Klooster en de groep 9 tot en met 12 jaar Marit van Mourik. Op de foto staan de prijswinnaars met de winnende kleurplaat en de eerste prijzen in de vorm van Cadeaubonnen van het IJshofje in Meijel.

Na de prijsuitreiking heeft één van de moeders samen met haar dochter zich spontaan aangemeld als nieuwe adoptant voor Meijel Schoon.

Mobiele versie afsluiten