Site pictogram Meijel24

Valpreventie ‘Zeker op de Been’ in Meijel wederom geslaagd

Inmiddels is de derde groep Meijelnaren Zeker op de Been.

Vandaag vond de laatste training ‘Valpreventie‘ plaats in Sporthal De Körref in Meijel. De deelnemers hebben het certificaat ‘Zeker op de Been’ in ontvangst mogen nemen voor hun bekwaamheid tijdens de cursus valpreventie.

Valpreventie in Meijel

Het doel van deze cursus is dat de deelnemers zich zekerder op de been voelen en weten hoe ze het beste een val kunnen voorkomen en ernaar handelen. De cursus zit er nu op maar voor de deelnemers is het belangrijk dat zij in beweging blijven. “We proberen ze dan ook door te verwijzen naar het bestaand sport- en beweegaanbod wat Meijel rijk is“.

Door een unieke samenwerking tussen Fysio & Sport Meijel, Fysio Centrum Meijel, Fysiotherapie – De Maat, Negen en mede mogelijk gemaakt door KBO Meijel en Peelgeluk, heeft deze cursus kunnen plaatsvinden. Omdat de cursussen zo geslaagd zijn wordt er gekeken naar een geschikt vervolg. “Er zal gekeken worden of we een 4de cursus kunnen starten. Verder staan fitheidstesten en een terugkomdag voor oud-deelnemers op de planning“. De datums zullen nog bekend worden gemaakt.

Nadere informatie of je alvast aanmelden (op de wachtlijst) kan door een mail te sturen naar info@negen.nl of te bellen met De Kapelanie 077-2058308.

Mobiele versie afsluiten