Site pictogram Meijel24

Lokale boodschappentas Meijel

‘Altijd lokaal betrokken’ is een van de pijlers van Jumbo Phicoop Meijel. Daarom hebben ze in samenwerking met Cor Visser een cartoon boodschappentas laten ontwerpen. Deze is vanaf nu verkrijgbaar in de winkel.

Jumbo Phicoop Meijel

Voordat het ontwerp is gemaakt is er aan alle medewerkers gevraagd welke typische ‘Méélse’ dingen op de tas moesten komen. Met deze input heeft Cor Visser een ontwerp gemaakt. Cor Visser is een cartoonist die voor vele plaatsen en supermarkten in Nederland al eerder boodschappentassen heeft ontworpen.

Ondernemer Rob Geurts licht toe: “We weten dat veel klanten trots zijn op ‘hun Meijel’. Op deze manier kunnen de inwoners dit ook laten zien als ze boodschappen doen. Ook ik ben trots dat ik in Meijel mag ondernemen en wil ‘altijd lokaal betrokken’ dan ook uitdragen door het inzetten van lokale acties.

De lokale boodschappentas is alleen verkrijgbaar bij Jumbo Phicoop Meijel en kost € 2.95. De eerste week krijgen alle klanten bij besteding van € 30.00 of meer één boodschappentas gratis! Op=Op.

Mobiele versie afsluiten