Site pictogram Meijel24

Fit en Gezondheidsmarkt Meijel op dinsdag 2 mei in D’n Binger

Op dinsdag 2 mei vindt in D’n Binger de Fit en Gezondheidsmarkt Meijel plaats van 9.30 tot 17.00 uur. De organisatie is in handen van Fysio Centrum Meijel, Fysiotherapie De Maat, Fysio & Sport Meijel, KBO Meijel en Negen.

Fit en Gezondheidsmarkt Meijel

Gezondheidsmarkt
Bezoekers van de markt krijgen informatie over de mentale en fysieke gezondheid, over fit zijn en fit blijven en krijgen informatie over het brede beweegaanbod in Meijel. De markt richt zich met name op de 60-plusser. De organisatie vindt het belangrijk dat inwoners in Meijel een leven lang fit en gezond blijven en dagelijks kunnen blijven genieten van het Peelgeluk. Daarom hebben zij de handen ineen geslagen en de markt georganiseerd. Behalve de fysiopraktijken zijn onder andere ook aanwezig een opticien, huidtherapeut, podotherapeut, logopodist, ergotherapeut en een voedingscoach. De toegang is gratis!

Presentaties en lezingen
Ook worden er gedurende dag diverse interessante lezingen gehouden door enkele deelnemers aan de markt, namelijk:

Fitheidstest
Een onderdeel van de markt is een persoonlijke fitheidstest onder beleiding van een fysiotherapeut. Er worden lichaamsmetingen gedaan en de balans, snelheid, spierkracht en conditie worden gemeten. Inmiddels is deze test helemaal volgeboekt. Deelnemers aan de test worden ontvangen in D’n Binger op het afgesproken tijdstip en naar de testruimte begeleid. Na de test kunnen de deelnemers de markt bezoeken.

Dinsdag 2 mei belooft een mooie dag te worden waar we als Meijel samen de handen ineen slaan om heel Meijel fit en gezond te krijgen en te houden. Je bent van harte welkom! Alle bezoekers aan de markt ontvangen een gratis kop koffie en een heerlijk en gezond (!) stukje vlaai.

Mobiele versie afsluiten