Site pictogram Meijel24

10 jaar Koningsplein Thomashuis Ospeldijk

Wederom wordt er Koningsdag georganiseerd op het Thomasplein Ospeldijk. Dit jaar met een extra feestelijk tintje.

Koningsplein Thomashuis Ospeldijk

Koning Willem-Alexander begon zijn Koningschap op 30 april 2013. Hij koos ervoor om vanaf 2014 Koningsdag te vieren op zijn verjaardag 27 april. In 2014 werd er voor de eerste keer samen Koningsdag gevierd op het Thomasplein Ospeldijk. Het was een geweldig feest wat voor velen voor herhaling vatbaar was. Dat is inmiddels al 10 jaar geleden.

We vieren dit jaar 10 jaar Koning Willem-Alexander in Nederland en 10 jaar Koningsplein Thomashuis Ospeldijk. De jaren 2020 en 2021 werden door Corona gevierd met enkel de bewoners van het Thomashuis. Op 27 april 2023 wordt het Thomasplein weer omgetoverd naar een gezellig Koningsplein met verschillende spelletjes en activiteiten. Zo is er weer “De Klos”, het kratten stapelen en diverse gratis spellen. Uiteraard wordt er ook voor de inwendige mens gezorgd.

Ook is er plaats voor een oranjemarkt. Op de markt kan men eigen gemaakte/niet meer gebruikte spulletjes verkopen. Om een plaats te reserveren kun je mailen naar koningsplein.ospeldijk@gmail.com. Let op, want vol is vol, dus wees er snel bij. Het Koningsplein is te vinden aan de Moostdijk 16035 RB Ospeldijk. Voor eventuele vragen kun je mailen naar: koningsplein.ospeldijk@gmail.com.

Mobiele versie afsluiten