Site pictogram Meijel24

‘Vlaai van de Maand’ voor Marc Graus, vrijwilliger bij Meijel Schoon

Yes! De ‘Vlaai van de Maand’ is terug! DikkeMik Meijel en Meijel24 gaan komende tijd weer élke maand een heerlijke vlaai overhandigen aan een inwoner uit Meijel. De eerste ‘vlaai van de maand’ werd maandagmiddag uitgereikt aan Marc Graus. Marc werd voorgedragen door Meijel Schoon. Hij werd door Cor Geurtjens en Sjaak van Laer, van Meijel Schoon, in het zonnetje gezet.

Vlaai van de Maand

Marc kreeg de vlaai uitgereikt terwijl hij aan het werk was bij Oppe Koffie, een echte verrassing! Bakker Dennis van DikkeMik overhandigde Marc de vlaai, speciaal in Paas-thema.

Marc heeft een afstand tot de arbeidsmarkt en is werkzaam bij Oppe Koffie in Meijel. Daarnaast is Marc al vanaf het eerste uur lid van Meijel Schoon. Dagelijks is hij in het centrum aan de slag om Meijel schoon te houden, dit doet hij op wel 9 verschillende plekken, de kans is groot dat je hem wel eens tegenkomt. Niet alleen ruimt hij het zwerfafval op, Marc ruimt ook bladeren op en haalt het groen tussen de stoeptegels uit. Ook tijdens de halfjaarlijkse opruim activiteit is Marc altijd van de partij. Dit doet hij al meer dan 5 jaar!

Welke Méélse inwoner verdient er een heerlijke vlaai?
Wil jij iemand voordragen voor de vlaai van de maand? Neem dan contact op met de redactie van Meijel24. Wij ontvangen graag een leuk en vooral positief verhaaltje welke we mogen gebruiken voor de publicatie. Stuur jouw inzending door naar het mailadres: vlaai@meijel24.nl. Vergeet niet jouw naam en telefoonnummer daarbij te vermelden. Wie weet staan wij binnenkort met jou bij iemand op de deurmat!

Mobiele versie afsluiten