Site pictogram Meijel24

10 vragen aan: Tim Winkelmolen #4

In deze nieuwe rubriek van Meijel24 stellen we telkens 10 vragen aan een inwoner uit Méél.

Vandaag: Tim Winkelmolen

1 Wie ben jij en wat doe je?
Mijn naam is Tim Winkelmolen. 33 jaren jong en woon al sinds een aantal jaren samen met mijn vriendin Floor in het mooie Meijel. In mijn dagelijks leven ben ik werkzaam in het zwemonderwijs, maar ik zou graag kijken of basisonderwijs bij me past. Naast mijn baan ben ik ook actief bij de vrijwillige brandweer in Meijel en hoop de mensen in Meijel en omstreken te kunnen helpen in de moeilijkste tijd die ze op dat moment meemaken.

2 Wat is je favoriete bezigheid?
mijn favoriete bezigheid is het ontdekken van verschillende keukens uit de hele wereld. Ik ga daarom ook graag een hapje ergens eten en kook thuis ook heel graag voor anderen.

3 Zou je je woonplaats ooit willen verlaten? Waarom wel of waarom niet?
Ik ben op dit moment heel erg tevreden in het mooie dorpje Meijel. Maar ik garandeer niet dat ik niet ga verhuizen. Ik heb namelijk al meer dan tien jaar buiten Meijel gewoond in Oostenrijk, Gran Canaria en Mallorca. Dit uiteraard voor mijn werk in het tourisme, wat ik toen deed. Het trekt me nog steeds om de wereld te zien en andere gewoontes te leren kennen. Hierdoor zal ik dus ook geen uitsluitsel geven dat we voor altijd hier zullen blijven.

4 Hoe ziet jouw ochtendritueel eruit?
Mijn ochtend ritueel is vrijwel elke dag het zelfde. Na het opstaan heerlijk douchen om daarna te gaan ontbijten. Na het ontbijt wandel ik een ronde met onze hond Bubbels. Daarnaast sport ik drie keer in de week. Tjaa een beetje fit blijven moet.

5 Hoe sta jij bij je vrienden bekend?
Ik sta bij vrienden bekend als iemand die eerst de kat uit de boom kijkt maar ook zijn woordje klaar heeft staan. Ik zal altijd klaar staan om te helpen mits het uiteraard mogelijk is. Ik ben iemand die graag wat kattenkwaad uithaalt en van een lolletje houdt.

6 Wat is jouw favoriete dag van de week en waarom?
Mijn favoriete dag van de week is zaterdag. Op deze dag ga ik lekker met onze hond op training bij De Peelhorst in Grashoek. ’s Middags en ’s avonds gaan we er meestal gezellig op uit.

7 Wat zou je als eerste doen wanneer je de loterij zou winnen?
Wat ik zou doen mocht ik de loterij winnen is: een eigen plekje kopen voor samen en mijn bootje verder opknappen zodat we hier lekker in kunnen gaan varen door Nederland en erbuiten.

8 Als je onsterfelijk zou zijn voor 1 dag, wat zou je dan doen?
Ik zou proberen mensen in zware nood te helpen.

9 Als je de hele dag één gerecht moest eten, wat zou dat dan zijn?
Het gerecht dat ik echt een hele dag zou kunnen eten is een heerlijke Argentijnse steak.

10 Wat is jouw grootste hobby?
mijn twee grootste hobby’s zijn de vrijwillige brandweer en het varen van een bootje, genietend op het water.

Wil je ook meedoen aan deze leuke rubriek van Meijel24? Mail ons! Redactie@meijel24.nl.

Bekijk ook

Mobiele versie afsluiten