Site pictogram Meijel24

Het project Leef Plezier Thuis in Meijel krijgt verlening

Organisatoren van het project Leef Plezier Thuis in Meijel kregen van de RVO (Rijksdienst voor Ondernemend Nederland) in week 49 -2022 groen licht om ook na 01-01-2023 verder te gaan. Een mooi initiatief en dit zijn de betrokken partijen: Wijkverpleegkundige Meijel, KBO Meijel, Dorpsoverleg Meijel, St. Jozef Wonen en Zorg, Stichting Vorkmeer, VGZ, Huisartsen Meijel en Algemene Hulpdiensten Meijel. Steeds vaker komt het voor dat er wachtlijsten zijn bij huishoudelijke hulp.

Voor wie is een Leef Plezier Thuis medewerker beschikbaar?

Door omstandigheden lukt het jou even thuis niet en ben je mogelijk de regie kwijt en is tijdelijke extra hulp nodig. Dan is het fijn om te weten dat u bij de huisarts in Meijel of dorpsondersteuner Meijel een aanvraag kunt doen zodat zij jou helpen jouw zelfredzaamheid en zelfstandigheid te vergroten. ”We kunnen tijdelijk iemand inzetten zodat u thuis kunt blijven wonen en er af en toe iemand ter ondersteuning bij uw dagelijkse taken is.”

Op dit moment is er een poule met 9 Leef Plezier Thuis medewerkers, waarvan 6 actief bij cliënten. Op dit moment is er voldoende plek voor nieuwe cliënten. De eerste succesverhalen en tevreden cliënten hebben we al mogen beleven

Het doel
Samen de zorg én welzijn voor de behoevende in Meijel verbeteren en toekomstbestendig maken. ”Wij willen de zorgketen verbeteren en niet meer in hokjes denken.”

Mobiele versie afsluiten