Site pictogram Meijel24

De 2e Kribkes route van Meijel is zeer geslaagd afgesloten

De 2e editie van de kribkes route in Meijel is weer ten einde. “Wij mogen constateren dat deze zeer geslaagd is ondanks de wat mindere weersomstandig heden”.

Veel inwoners van Meijel hebben genoten van de vele kribkes die langs de route stonden. Er waren vele bezoekers uit de regio naar Meijel gekomen en hebben al wandelend of fietsend de kribkes bezocht. Het was mooi dat sommige deelnemers er een spel aan verbonden. Ook was het prachtig om te zien hoe creatief sommige kribkes gebouwd waren met boomstammen weckflessen poppen enzovoort.

Prijzen
Op zaterdag 7 januari zijn de prijzen uitgereikt van de best beoordeelde kribkes. De werkgroep ging op pad met de peel shutlle van Kampeerbos de Simonshoek om persoonlijk de prijzen aan de winnaars te overhandigen. De uitslag was als volgt. Op de 3e plaats Zorgboerderij de Koe met kribke nr. 48, op de 2e plaats Zorgboerderij De Katsberg met kribke nr. 44 en als eerste is geëindigd met kribke nr. 14 Zorg centrum St Jozef.

Puzzeltocht
De uitslag van de puzzel tocht voor de jeugd was als volgt 3e Elis 7 jaar uit Ospel, 2e prijs Roy uit Meijel 7 jaar en de 1e prijs Abby 4 jaar uit Meijel. Het puzzelwoord was kerstster.

Wij willen langs deze weg alle deelnemers als mede de sponsoren hartelijk bedanken. Wij hopen u volgend jaar weer te mogen begroeten met misschien wat vernieuwingen zoals een uitgezette route voor fietsers of meerdere op start punten“, zo schrijft Werkgroep Kribkes route Meijel, Yvonne van Mierlo Louis Verheijen Pierre Verhees.

Mobiele versie afsluiten