Site pictogram Meijel24

Laat jouw Mééls hart spreken

Afgelopen weken werden diverse verhalen verspreid van betrokken Meijelse inwoners. Zij lieten hun hart spreken en vertelden waarom zij zich vanuit hun kennis- en interessegebied inzetten voor het dorp. Op dinsdag 17 januari hebben geïnteresseerden uit Meijel de mogelijkheid om nader kennis te maken met de netwerken van Dorpsoverleg Meijel.

Dorpsoverleg Meijel

Een leefbaar en bruisend dorp
Er gebeurt veel in Meijel om het dorp leefbaar te maken en te houden. Daarom is het goed om hier bij stil te staan. Iedereen kan op zijn of haar manier hieraan bijdragen, zodat we ook in de toekomst op een fijne plek kunnen wonen waar kinderen naar school kunnen gaan, je een boodschap kunt doen of lekker kunt uiteten. Een plek waar we kunnen sporten, recreëren, bezig kunnen zijn met de toekomst, maar ook de Meijelse historie en het dialect behouden. Een plek waar jij je veilig voelt met betrokken dorpsgenoten om je heen.

Zet je ook in voor Meijel
Dorpsoverleg Meijel stimuleert en ondersteunt initiatieven die bijdragen aan de leefbaarheid van Meijel en maakt, waar mogelijk, verbinding met andere initiatieven of inwoners die zich ook met soortgelijke onderwerpen bezighouden. Dit kan te maken hebben met zeer uiteenlopende thema’s zoals: zorg en welzijn, jongeren, natuur en recreatie, werk, wonen en woonklimaat, marketing, onderwijs, verenigingen of infrastructuur, winkels en voorzieningen. Wellicht ook onderwerpen waar jij ideeën over hebt en waar jouw Meijelse hart sneller van gaat kloppen.

Meet & greet: dinsdag 17 januari 2023
Op dinsdag 17 januari kunnen geïnteresseerden dorpsgenoten kennismaken met de netwerken van Dorpsoverleg Meijel. Tijdens het zogenaamde ‘platformoverleg’ vertellen de actieve netwerken van Dorpsoverleg Meijel waar zij op dit moment mee bezig zijn. Aanvullend is er ruimte om te sparren over nieuwe ideeën, vragen te stellen en verbindingen te maken. Wil je ook wat voor het dorp betekenen en denk je erover om je ook aan te sluiten bij één van de netwerken van Dorpsoverleg Meijel? Kom dan naar de meet & greet van Dorpsoverleg Meijel.

Je bent van harte welkom tijdens het platformoverleg van Dorpsoverleg Meijel op dinsdag 17 januari 2023 om 19.30 uur bij Grand Café Goejje. Meld je aan via de website.

Mobiele versie afsluiten