Site pictogram Meijel24

Oppe Koffie, een bijzonder plekje voor het hele gezin

Oppe Koffie, een bijzonder plekje voor het hele gezin. Ook aanstaande zondag geopend tijdens Beleef het Najaar! Met voor de kleinsten een springkussen in de terrastuin.

Oppe Koffie

Oppe Koffie is een lunchroom in hartje Meijel. De horeca is elke donderdag tot en met zondag geopend van 9.30 uur tot 16.30 uur. Deze zaak wordt gerund met medewerkers met een arbeidsbeperking. Zij werken door de week in de horeca, het groen, administratie en facilitaire taken. Dat maakt Oppe Koffie een bijzonder plekje. Maar ook de prachtige terrastuin achter het meer dan 150-jarige pand is uitzonderlijk mooi.

De lunchroom is een plekje waar je je meteen thuis voelt. Onze lunchkaart biedt verrassende gerechtjes, maar ook we houden ook van eenvoud: zoals een lekkere kop koffie voor €1,80.

Vandaar dat er terecht wordt gezegd: Oppe Koffie, met zorg bereid! En dat geldt zeker voor het verse gebak uit eigen bakkerij, met het inmiddels beroemde Kroeselke. En ook de heerlijke ontbijtjes, lunchgerechten en high tea’s uit de keuken.

Voor meer informatie kun je een kijkje nemen op de website of bellen naar 077 374 6174.

Mobiele versie afsluiten