Site pictogram Meijel24

Oppe Koffie, een bijzonder plekje voor vele gelegenheden

Oppe Koffie, een bijzonder plekje voor vele gelegenheden.

Oppe Koffie

Oppe Koffie is een lunchroom in hartje Meijel. De horeca is elke donderdag tot en met zondag geopend van 9.30 uur tot 16.30 uur. Deze zaak wordt gerund met medewerkers met een arbeidsbeperking. Zij werken door de week in de horeca, het groen, administratie en facilitaire taken. Dat maakt Oppe Koffie een bijzonder plekje. Maar ook de prachtige terrastuin achter het meer dan 150-jarige pand is uitzonderlijk mooi. Buiten dagbesteding en horeca vinden er in het pand de activiteiten van Dorpsontmoeting Meijel plaats, zoals o.a. een eetpunt en lotgenotencontact voor mensen met Niet Aangeboren Hersenletsel.

Vandaar dat er terecht wordt gezegd: Oppe Koffie, met zorg bereid! En dat geldt zeker voor het verse gebak uit eigen bakkerij, met het inmiddels beroemde Kroeselke. En ook de heerlijke ontbijtjes, lunchgerechten en high tea’s uit de keuken.

Aanstaande donderdag, vrijdag en zaterdag is Oppe Koffie open van 9.30 uur tot 16.30 uur. In verband met de kermis is de lunchroom op zondag gesloten. Voor meer informatie kun je een kijkje nemen op de website of bellen naar 077 374 6174.

Mobiele versie afsluiten