Site pictogram Meijel24

La Storia die Kreative Kiste in Meijel

In juni werd laatst nog het kunstcafé gehouden voor de winkel van Coolen-Pluijm. Hierbij is het idee ontstaan om de Kreative Kiste een Meijels (en omgeving) tintje te geven. Dit door onder andere kunstenaars, schrijvers, toneelspelers en musici de kans te geven om een eigen Kreative Kiste te maken.

Kreative Kiste

Deze zullen dan worden toegevoegd aan La Storia de Expositie, zoals een deel van deze collectie nog steeds te zien is in een van de etalages van Coolen-Pluijm. Hier hebben al een 7-tal artiesten gebruik van gemaakt, of aangegeven dat ze mee willen doen. Vind jij het ook leuk om een eigen Kreative Kiste te maken, reageer dan meteen even. De aantallen beschikbare Kisten zijn beperkt. Schrijf een mail naar info@coolen-pluijm.nl.

Zaterdag 3 september komen Werner Reumke en zijn vrouw Christiane van de Kunst- en Cultuurvereniging Martin Luther Viertel uit Hamm (NRW-Duitsland), weer naar Meijel. Zij zullen tussen 12.00 uur en 15.00 uur aanwezig voor de winkel, om kunstenaars en culturele mensen te ontmoeten. Ze kunnen de Kreative Kiste overhandigen aan degene die een eigen Meijelse (e.o.) Kiste willen maken!

Verder zijn geïnteresseerden uitgenodigd om met een groep naar Hamm toe te komen, naar het Martin Luther Viertel, waar mogelijkheden zijn voor exposities, optredens, kunstmanifestaties etc. Ook daarvoor wil Werner en Christiane met geïntesseerde in gesprek komen, volgende week zaterdag. Heb je interesse? Kom dan even langs. Er zijn al mensen die er naar toe willen gaan.

Mobiele versie afsluiten