Site pictogram Meijel24

Kindervakantiewerk Meijel bestaat 60 jaar

Dit jaar is het 60 jaar geleden dat de stichting Kindervakantiewerk Meijel begon met haar activiteiten voor de Meijelse basisschooljeugd. KVW Meijel organiseert haar activiteiten het gehele jaar door, en is daarmee anders dan andere KVW’s. Van het carnaval voor de jeugd (de Kejsjeut), een dagtocht in de zomer, tot kindermarkt, discozwemmen en St.Maarten in het najaar. En tussendoor nog regelmatig special events. In het verleden werd er ook vele jaren een zomerkamp georganiseerd, maar dit is een aantal jaren geleden helaas gecanceld vanwege een gebrek aan belangstelling. Maar in de 60 jaar van haar bestaan hebben vele duizenden Meijelse kinderen en honderden onmisbare vrijwilligers plezier beleefd aan KVW.

KVW Meijel

Tijd voor een feestje! Op zaterdag 10 september a.s. wordt het evenemententerrein aan de Trambaan tussen 11.00-17.00 uur omgetoverd tot een feestelijk “spel en vermaak” paradijs. Er zijn teamspellen, luchtkussens, marktkramen, een schmink-stand, een verzorgde lunch voor de deelnemers en de Bustastisch discoshow. En dat alles helemaal gratis!

Voor de teamspellen (een soort zeskamp) kan ieder kind in de basisschool leeftijd (dat op Meijel op school zit, of elders maar uit Meijel komt) zich opgeven tot 1 september. Dit kan op 2 manieren:
Als team; bestaande uit 4-6 kinderen. Je kan je dan opgeven met tenminste 1 eigen begeleider of ouder.
Als individu; voor als je geen team bij elkaar krijgt, maar toch mee wilt doen.

Aanmelden voor beide categorieën kan vanaf nu via de website.
Een informatiebrief, met alles wat je moet weten, wordt hierna tijdig toegezonden.

Mobiele versie afsluiten