Site pictogram Meijel24

Zeer gewelddadige woningoverval Helenaveen

In een woning aan de Lagebrugweg in Helenaveen werd op maandag 11 juli 2022 rond 08.00 uur een zwaargewonde man aangetroffen. Het bleek te gaan om de 47-jarige bewoner. Hij werd in kritieke toestand naar het ziekenhuis gebracht. Daar overleed hij zondag 17 juli aan zijn verwondingen.

Gewelddadige woningoverval Helenaveen

Grootschalig onderzoek
De politie werkt met man en macht om de toedracht te achterhalen en de verdachte(n) op te sporen. Een Team Grootschalige Opsporing (TGO) is opgericht om de woningoverval te onderzoeken. In dit dossier lees je wat de politie tot nu toe gedaan heeft en hoe je bij het onderzoek kunt helpen.

Weet je meer?
De recherche heeft nog veel onbeantwoorde vragen en is nog op zoek naar getuigen die iets opvallends hebben gezien of gehoord. “We komen graag in contact met getuigen” aldus de politie.

Dan komt de politie graag in contact met je. Alle informatie die je hebt kan belangrijk zijn voor het onderzoek. Ook als je twijfelt of je informatie moet doorgeven, vragen ze met klem dit te doen. Hier vind je alle informatie over dit dossier.

Foto’s: Politie.nl

Mobiele versie afsluiten