Site pictogram Meijel24

45e Fiets4Daagse De Peel

Dinsdag 26 juli start de 45e editie van de Fiets4Daagse De Peel. Vier dagen recreatieve fietstochten door bosrijke en unieke natuurgebieden, rond het authentieke Limburgse- en Brabantse Peelgebied, de Meijerij, de schitterende Limburgse Maas valleien en de mooie Brabantse Kempen. Routes door bosrijke en unieke natuurgebieden, schilderachtige dorpjes en zoveel mogelijk over rustige wegen om het recreatieve karakter te benadrukken.

Fiets4Daagse De Peel

Duidelijk beschreven en bewegwijzerd of op GPS, routes van 30, 45 en 60 km per dag waarbij de 30 km zoveel mogelijk apart leidt van de 45 en 60 km route i.v.m. de veiligheid. Dagelijks zijn controleposten en boeiende bezienswaardigheden opgenomen waar je kunt afstappen om te proeven, te luisteren of te bekijken.

Sfeer en gezelligheid zijn naast het fietsen belangrijke ingrediënten. Terwijl de organisatie je ergens onderweg dagelijkse een traktatie aanbiedt is op de 30 km route een foto quiz opgenomen en er zijn kinderpelen bij de controleposten waar gestreden wordt in drie leeftijdscategorieën. Op de donderdag zal een springkussen en een groot spellenterrein voor de jeugd bij d’n Binger opgezet worden. De 45 en 60 km is met een routequiz verrijkt. Dit alles met fantastische prijzen. Dagelijkse is er livemuziek op de startlocatie waarbij je de dag gezellig kunt afsluiten na de fietstocht.

Inschrijven
Inschrijven en starten is mogelijk in een van de vier startlocaties: Meijel, Deurne, Stiphout, Weert. In Meijel zal Zalencentrum d’n Binger fungeren als startlocatie. Op dinsdag 26 juli kan er ingeschreven worden, per dag of voor vier dagen. Gratis uw fiets in de fietsenstalling stallen terwijl ook het parkeren van de auto gratis is. Elke dag kan van 09.00 tot 13.00 uur gestart worden terwijl de eindcontrole sluit om 17.00 uur. Iedere deelnemer die 4 dagen meefietst krijgt een prachtige herinneringsmedaille.

De slotmanifestatie begint op vrijdag 29 juli om 16.00 uur in d’n Binger, prijsuitreikingen van de kinderspelen, fotoquiz, routequiz en een gratis loterij voor alle deelnemers met vooraf Peelgeluk stemmingsmuziek en tussendoor een spectaculair optreden.

Peeldorp Meijel, de Meijelse werkgroep en Fiets4Daagse De Peel rekenen hopen ook dit jaar weer op uw deelname. Kom, schrijf in en geniet van al dat vele dat Fiets4Daagse De Peel je biedt.

Een Fiets4Daagse die je moet beleven……………….

Meer informatie vind je op www.fiets4daagsedepeel.nl.

Mobiele versie afsluiten