Site pictogram Meijel24

150 nieuwe vrijwilligers voor OLS Meijel na oproep

De oproep voor extra vrijwilligers van vorige week leverde ruim 150 positieve reacties op. Vele mensen hebben zich, naar aanleiding van de oproep, alsnog aangemeld om te komen helpen tijdens het OLS! ”Inmiddels zit de planning dan ook zo goed als vol en kijken we uit naar een prachtig OLS in Meijel,” aldus de organisatie.

Speciale dank voor inzet van vrijwilligers

We zijn ontzettend blij met de vele vrijwilligers die zich alsnog hebben aangemeld om van OLS 2022 Meijel een groot succes te maken. Een OLS kan onmogelijk georganiseerd worden zonder de hulp van vrijwilligers. Daarom wordt op donderdag 7 juli een feestavond georganiseerd voor iedereen die, op welke manier dan ook, een steentje heeft bijgedragen aan OLS 2022 Meijel. Want Méél drèèjt dur.. vrijwilligers!

Extra capaciteit is welkom
Uiteraard is extra capaciteit (in de horeca) op zondag 3 juli nog steeds welkom! Iedereen die zich tijdens deze dag wil inzetten kan zich alsnog aanmelden via de website.

De instructie voor vrijwilligers vindt plaats op vrijdag 24 juni tijdens een middagsessie van 15:00 tot 17:00 of tijdens de avondsessie van 19:00 tot 21:00 uur. Locatie: Leeyen Vastgoed Feestarena, OLS terrein (via de personeelsingang).

Mobiele versie afsluiten