Site pictogram Meijel24

Wim Daniëls | De wondere wereld van de taal

Wim Daniëls gaat jullie voor de tweede keer in Meijel in meenemen in deze wereld, en wel op zondag 10 april a.s. om 14.30 uur in D`n Binger te Meijel.
 “Drie pogingen is scheepsrecht zullen we maar zeggen, want deze presentatie is wegens corona al tweemaal uitgesteld geworden”.

Wim Daniëls

Taal is een levendig iets dat steeds aan verandering onderhevig is, het sterkst geldt dit voor dialecten maar voor het Mééls in het bijzonder.
 Dé Nederlandse taal kunstenaar komt hier zijn verhaal over doen, dit op uitnodiging van de Stichting Pròt Mèr Mééls.
 Hij gaat dat zeker doen op dezelfde ludieke wijze zoals hij dat deed tijdens de presentatie van`t Nééj Mééls Woordeboe:k” op zondag 03 november in 2019.

Bij vele van ons was Wim al bekend maar bij een groot publiek nog onbekend, totdat ruim 300 personen te gast waren bij deze presentatie. Van zowel diegene die toen aanwezig waren als vele die er helaas niet bij konden zijn werden we aangespoord om Wim terug te halen naar Meijel. Dit doen ze graag.

Kaarten
Kaarten voor deze presentatie zijn te koop bij VVV Peelpunt aan het Raadhuisplein en bij D`n Binger te Meijel. De kaartjes kosten slechts €12,50 inclusief een consumptie.

Zorg dat je er bij bent op 10 april a.s om 14.30 uur in D`n Binger.

Mobiele versie afsluiten