Site pictogram Meijel24

Informatieavond Leef Plezier Thuis Meijel

Op donderdag 3 maart is er op St. Jozef van 19:00 tot 20:00 uur een INFO AVOND – LEEF PLEZIER THUIS. Aanmelden via :projectleider@puurlien.nl

De toekenning verlening van de aangevraagde Subsidie Ondersteuning Wijkverpleging (SOW) van Rijksdienst Voor Ondernemend Nederland (RVO) voor Leef Plezier Thuis is vorig jaar mogen
ontvangen.Het project is reeds van start gegaan met penvoeder St. Jozef Wonen en Zorg en Lien Hartman (dorpsondersteuner Meijel) als projectleider.

Informatieavond

Wij willen de inwoners van Meijel graag betrekken bij dit project. Project “langer thuis door de juiste zorg op de juiste plek” Onder de noemer LEEF PLEZIER THUIS. De wijkverpleging staat voor grote uitdaging en is een sector die steeds meer van cruciaal belang is voor het dorp Meijel.

Ontwikkelingen als vergrijzing en verwachte krapte op de arbeidsmarkt dwingt ons om na te denken over innovaties en het anders inzetten van arbeidspotentieel. In Meijel willen we samen gaan voor de juiste zorg op de juiste plek. Hiervoor hebben wij een pilot met de naam LEEF PLEZIER THUIS bedacht waarbij wij veldpartijen formeel en informeel bij elkaar willen brengen. Samen willen we een nieuwe dienst gaan ontwikkelen en aanbieden. Door bredere zorg te leveren dan alleen persoonlijke verzorging en verpleging verbetert de wijkverpleging.

Ze zoeken hiervoor hulp van gemotiveerde mensen. Dit kunnen zowel hulpkrachten als vrijwilligers zijn. Op donderdag 03-03-2022 organiseren ze een informatieavond voor iedereen die interesse heeft bij St. Jozef Wonen en Zorg (Kapelkesweg Meijel) om eens te luisteren wat het project inhoud. Vanaf 18:45 ontvangst en ze starten 19:00 uur tot 20:00 uur.

Mobiele versie afsluiten