Site pictogram Meijel24

Dit zijn de meest gelezen berichten van juli 2021 op Meijel24

Het jaar 2021 zit er weer bijna op. Daarom is het tijd om terug te blikken op het afgelopen nieuwsjaar. De komende dagen publiceren we de ‘meest gelezen nieuwsitems per maand’.

Vandaag: Juli 2021

1. Gekke haardag op Den Doelhof

22 juli stond traditiegetrouw bij Den Doelhof in het teken van de gekke haardag. Een meisje met een colaflesje in het haar, jongens met felgekleurde plukken, het is allemaal te zien op de allerlaatste schooldag van de leerlingen van Den Doelhof in Meijel.

Bekijk hier de foto’s op Meijel24

2. Situatie in Limburg is een ramp, ook maatregelen in Peel en Maas

Het hoge water in de Maas hield ook de inwoners en de gemeente Peel en Maas bezig. Het demissionaire kabinet heeft op 15 juli de overstromingen in Limburg aangemerkt als ramp.

Lees hier het artikel op Meijel24

3. Schoolverlaters nemen afscheid van Den Doelhof

De schoolverlaters van groep 8 van BS Den Doelhof in Meijel hebben donderdagmiddag 22 juli afscheid genomen van alle leerkrachten, leerlingen en het schoolgebouw.

Lees hier het artikel op Meijel24

4. Ongeval Roggelsedijk Meijel

Woensdagmiddag 21 juli heeft er een ongeval plaatsgevonden op de Roggelsedijk in Meijel. Het incident gebeurde vlakbij de Marxweg. Een personenauto kwam door onbekende oorzaak in botsing met een andere personenauto met daarachter een aanhangwagen.

Lees hier het artikel op Meijel24

5. Spectaculaire brandweeroefening in het centrum van Meijel

Een grote ravage maandagavond 26 juli op het Pater Willemsplantsoen naast De Heere van Meijel. De brandweer hield daar een spectaculaire verrassingsoefening voor de leden van de post.

Bekijk hier het bericht en de foto’s op Meijel24

Mobiele versie afsluiten