Site pictogram Meijel24

Thomashuis Ospeldijk bewoners krijgen een eigen truckrun

De Peelland Truckrun wordt altijd georganiseerd om een rondrit te maken met mensen die een beperking hebben. Een zeer goed initiatief dat ook in 2021 niet door kon gaan vanwege de coronaperikelen.

Truckrun voor Thomashuis Ospeldijk

Chauffeur Gaston, vriend van het Thomashuis Ospeldijk, bedacht zich geen moment en vroeg een aantal collega’s om vandaag een aangepaste versie van de truckrun te rijden. Om 10 uur vanochtend kwamen er 9 mooie trucks van de firma Kanters uit Someren-Heide luid toeterend Ospeldijk in rijden. Het konvooi stopte voor het Thomashuis en werd enthousiast welkom geheten door de bewoners.

Na een kennismaking, kop koffie en een stuk vlaai mochten de bewoners plaats nemen in de trucks en kon de rondrit beginnen. In Heythuysen werd er een stop gemaakt voor en kleine versnapering. Dhr. Mark van Mierlo, huidige eigenaar van de firma A. Kanters en een planner van de firma kwamen hier in Heythuysen ook even een kijkje nemen en maakten kennis met de bewoners.

Na de korte stop werd de rit vervolgd om daarna bij het Thomashuis samen af te sluiten met een heerlijke BBQ. Een heel mooi initiatief dat door de bewoners van het Thomashuis ’t Kienhout Ospeldijk zeer warm werd ontvangen.

Foto’s: John Linders

Mobiele versie afsluiten