Site pictogram Meijel24

Fractie AndersNu wordt opgeheven

In de algemene ledenvergadering van 16 juni jl. is besloten dat de politieke partij AndersNu niet deel zal nemen aan de gemeenteraadsverkiezingen Peel en Maas van 2022.
Tevens zal de politieke partij AndersNu worden opgeheven.

AndersNu stopt

Na 8 jaar houdt AndersNu dus op te bestaan als politieke partij. AndersNu is in december 2013 opgericht door Jos Wilms, Marij Peeters en Adelbert Bosker. AndersNu werd opgericht vanuit het idee dat politiek transparant moet zijn, wars van achterkamertjes. Eerlijk en oprecht, en soms de luis in de pels. Waarin het z.g. dualisme de rode draad moest zijn. Deels is dat gelukt. Helaas was er ook een dieptepunt te betreuren. Jos werd beticht van het lekken van geheime informatie m.b.t. de Sif in Panningen. Iets wat achteraf niet waar bleek te zijn. De vraag die ons altijd en nog steeds bezig houdt is wie daar verantwoordelijk voor is. Er dus belang bij had om Jos en/of AndersNu te beschadigen.

De 3 oprichters samen met Peter Craenmehr en Edward Wezenberg hebben allen politieke functies bekleed (commissie,raad en bestuur) Het totaal komt op maar liefst ongeveer 125 jaar! Of dit politieke collectieve geheugen zal verdwijnen zal de toekomst leren.

Mobiele versie afsluiten