Site pictogram Meijel24

Fietsen met je hond? ……Fiets eerst even langs bij Pets&Co Nederweert of Meijel

Wat is er nou leuker dan een lekker fietstochtje maken samen met jouw hond? Bij hogere temperaturen is het niet gezond voor je hond om hem naast de fiets te laten rennen. Wil je er toch samen met de fiets op uit trekken, dan bieden een speciale hondenfietsmand (voor kleinere honden) of een fietskar achter je fiets een goede oplossing.

Fietsen met je hond

Veel fietskarren kun je ook nog ombouwen en voorzien van een extra wieltje en handgreep, zodat je ook met de kar kunt joggen of wandelen. Op deze manier kun je bijvoorbeeld een oudere hond makkelijk meenemen, maar dit is ook heel geschikt voor het vervoeren van een puppy, die nog niet te ver mag lopen.

Fietskarren zijn er in diverse formaten, passend bij bijna ieder type hond. De fietskar is volledig afsluitbaar, maar wel voorzien van ventilatie zodat jouw hond niet kan ontsnappen maar wel voldoende frisse lucht krijgt. Bovendien bevat de kar meerdere ramen, zodat jouw hond lekker naar buiten kan kijken en net als jij, kan genieten van het uitzicht. Om extra op te vallen, zijn er reflectoren en een veiligheidsvlag aanwezig. Let er wel op dat je niet harder fietst dan 15 km per uur als je een fietskar achter je fiets hangt, zodat jullie samen ook weer veilig thuis komen.

Bij Pets&Co Nederweert is een ruim assortiment aan hondenfietsmanden en hondenfietskarren verkrijgbaar, dus kom gerust vrijblijvend langs op Geenestraat 8. Tevens verkrijgbaar via het verkooppunt in Meijel bij Coolen-Plijm (Raadhuisplein 5-7).

Mobiele versie afsluiten