Site pictogram Meijel24

Nieuwe wijkagent Roel stelt zich voor aan Meijel

Sinds deze week heeft Meijel een nieuwe wijkagent. Roel Timmermans stelt zich graag aan de inwoners voor.

Roel Timmermans, nieuwe wijkagent

He Méél,

Mijn naam is Roel Timmermans. Ik ben sinds 26 april werkzaam als wijkagent in de gemeente Peel en Maas. Mijn focus zal daarbij voornamelijk komen te liggen op de kernen Meijel en Beringe, Maasbree, Grashoek, Koningslust en Baarlo. Dit onder meer met mijn collega’s Ton de Bruin en Sander Hermans.

Nadat ik 12,5 jaar gewerkt heb in “Ut stedje van lol en plezeer” Venlo, maakte ik de overstap naar Brabant. Daar was ik de afgelopen drie jaar wijkagent voor de Brabantse parel Aarle-Rixtel in de gemeente Laarbeek.

Als Limburger in Brabant was het prima toeven. Echter je kunt de mens wel uit Limburg halen….Limburg krijg je nooit helemaal uit de mens. Met andere woorden, “ut kriebeldje”. Het vernieuwende en in ontwikkeling zijnde basisteam Horst Peel en Maas en het feit dat de reisafstand naar Brabant toch wel behoorlijk is, heeft me doen besluiten om terug te komen naar Limburg.

Als wijkagent werk ik graag samen met u aan een gezamenlijk doel, namelijk een prettige en veilige leefomgeving voor jullie als inwoners. Ik werk daarvoor eerlijk en hard. Soms misschien ook een beetje hard eerlijk… maar altijd in het belang van ”onze” wijk. Ik vind het fijn om kennis te maken en contacten te leggen met jullie en niet alleen in tijden dat het echt nodig is. Dit zodat u mij weet te vinden als het wel echt nodig is. Het kan dus best eens voorkomen dat ik vraag waar de koffie bruin is zodat we elkaar beter kunnen leren kennen. Als ik in jullie Meijel ben, ben ik altijd in voor een praatje. Spreek me aan als er iets is, maar uiteraard ook als u gewoon een praatje wilt maken.

Ik ben telefonisch bereikbaar via 0900-8844
Per mail bereikbaar via roel.timmermans@politie.nl
En op Instagram te volgen en benaderen onder @Wijkagent_Roel

Mobiele versie afsluiten