Site pictogram Meijel24

Peggy Brummans-van Deursen 25 jaar lid Toneelvereniging C.O.M. Meijel

Op maandagavond 22 maart jl. is Peggy Brummans-van Deursen voorafgaand aan de (digitale) jaarvergadering geheel coronaproof gehuldigd door het bestuur wegens haar 25-jarig jubileum bij Toneelvereniging C.O.M. Meijel.

Peggy Brummans-van Deursen

Als 19-jarig dörske heeft Peggy zich aangemeld als lid, en is inmiddels niet meer weg te denken als speelster. In de afgelopen 25 jaar is Peggy maar liefst twee keer genomineerd voor een Muulke (Limburgse amateur toneelprijzen) voor haar spel, in 2015 voor haar rol als ‘Clarice’ in het stuk ‘De knecht van twee meesters’ en in 2018 voor haar rol als ‘Knoop’ in het jubileumstuk ‘Lang en Gelukkig’. Ook heeft Peggy zich sinds de start in 2007 actief ingezet voor onze jeugdafdeling, waar haar dochter inmiddels ook lid van is.

Peggy is aan haar eigen voordeur verrast door het bestuur. Na een korte toespraak van voorzitter Erwin, heeft ze uit handen van haar zus en tevens bestuurslid Carla de oorkonde namens Toneelhuis LFA gekregen, en heeft ze het bijbehorende zilveren insigne opgespeld gekregen.

Erkentelijk
Het bestuur is Peggy zeer erkentelijk voor haar inzet van de afgelopen 25 jaar, en hoopt nog lang te kunnen genieten van haar toneelkunsten en inzet. Dat laatste gaat zeker goedkomen, want Peggy is tijdens de aansluitende jaarvergadering benoemd tot bestuurslid.

Mobiele versie afsluiten