Site pictogram Meijel24

Doe mee aan het Online Pokerkampioenschap van Meijel!

Vind jij het leuk om te pokeren? Doe dan mee aan het Online Pokerkampioenschap van Meijel! Op 28 januari om 19.30 uur wordt het Online Pokerkampioenschap van Meijel georganiseerd. Het online kampioenschap is voor iedereen die het leuk vindt om te pokeren (18 jaar en ouder). Deelname kost €7,50.

Pokeren

Wordt jij de pokerkampioen van Meijel?
De winnaar is de online pokerkampioen van Meijel 2020/2021! Is de aanvangstijd voor jou iets te vroeg? Je kunt tot 20.30 uur nog instromen.

Hoe werkt een Online voorronde?
De Online voorrondes worden gespeeld op de mobiele app Pokerrrr 2. Deze gratis app kun je dowloaden op je mobiele telefoon of tablet. Na je inschrijving ontvang je instructies over hoe je deel kunt nemen aan het toernooi. Heb je alsnog vragen? Stuur dan een e-mail.

Open Nederlands Kampioenschap Poker
Het Online Pokerkampioenschap van Meijel is een voorronde van het Open Nederlands Kampioenschap Poker. Er zijn in totaal 122 online voorrondes gepland verspreid over het seizoen. Wanneer het je lukt om de online pokerkampioen van een plaats te worden, kwalificeer jij je voor de halve finales. Hier strijd je tegen andere halve finalisten voor een plekje in de finale van het Open Nederlands Kampioenschap Poker.

Kwart finales en Live voorrondes
Je kunt de halve finale ook op andere manieren bereiken dan alleen het winnen van een online voorronde. Word je tijdens een online voorronde niet de winnaar, maar eindig je wel bij de beste 5%? Dan kwalificeer jij je voor één van de kwart finales! Deze kwart finales kun je ook bereiken door het behalen van 2 Online Wildcards. Je kunt je ook direct kwalificeren voor de finale door het spelen van één van onze Live voorrondes.

Mobiele versie afsluiten