Site pictogram Meijel24

Van Hal reinigt de dekbedden van Wensambulance Limburg

Sinds twee jaar reinigt Van Hal Stomerij uit Beringe kostenloos de dekbedden van Wens Ambulance Limburg. ”We vinden het fantastisch wat de stichting doet. Wij dragen hier graag een steentje aan bij,” aldus Susanne van hal.

Stichting Wensambulance Limburg

Een bezoek aan de dierentuin, je pasgeboren kleinkind bewonderen of op zaterdagavond naar het concert van je favoriete band of zanger. Momenten om van te genieten en die voor velen vanzelfsprekend lijken. Maar stel dat je ernstig ziek bent en deze momenten niet meer mogelijk lijken te zijn. Dan staat stichting Wensambulance Limburg voor je klaar.

Stichting Wensambulance Limburg vervult wensritten voor volwassenen en kinderen die ernstig ziek, bedlegerig of terminaal zijn. Ondanks het grote verdriet kan iemand door de vervulling van een wens weer even genieten en zijn of haar zorgen vergeten. De stichting heeft drie ambulances; één speciaal voor kinderen ingerichte ambulance en twee voor volwassenen. Ze beschikken ook over een brancard met luchtbanden en een elektrische rolstoel.

Bekijk voor meer informatie eens de website!

Mobiele versie afsluiten