Site pictogram Meijel24

Nieuwe keuken voor Tafeltje-dek-je Sint Jozef

Sint Jozef vernieuwt op heel veel fronten. Afgelopen week werd de nieuwe keuken in gebruik genomen. De keuken is compacter. De loopafstanden zijn korter en er is goed nagedacht over de logistiek. “Dat is vooral voor het bereiden van de warme maaltijden voor Tafeltje-dek-je bijzonder praktisch”, vertelt Ingrid van Roij, eerste medewerker restaurant bij Sint Jozef. “De 70 deelnemers van onze maaltijdservice kunnen weer dagelijks rekenen op een warme maaltijd. Tijdens de verbouwing was het helaas niet mogelijk om de maaltijden warm bij de mensen thuis te bezorgen. Ik ben blij dat we iedereen weer kunnen voorzien van lekker warm en gevarieerd eten. In deze keuken werken we met koelvers producten en geven we de gerechten onze eigen finishing touch!

Warme maaltijdservice voor Meijel en directe omgeving
Wie in Meijel of omgeving woont, kan een 3-gangen maaltijd door Tafeltje-dek-je laten thuisbezorgen. De maaltijden worden door vrijwilligers tussen 12.00 en 13.00 gebracht. Aan de hand van een keuzeformulier stelt je zelf je menu samen. De maaltijden kunnen 1 tot 7 keer per week bezorgd worden. Bovendien is het ook mogelijk om tijdelijk gebruik te maken van Tafeltje-dek-je. En als u dieetwensen heeft, houden we daar graag rekening mee.

Vrijwilligers zijn goud waard!
We zijn alle vrijwilligers die de maaltijden rondbrengen enorm dankbaar”, gaat Ingrid verder. “Zij zijn echt goud waard! Ook nu we te maken hebben met corona zijn ze blijven bezorgen. Ze brengen de maaltijden nu even niet tot op de tafel maar geven deze af bij de voordeur.

Tafeltje-dek-je aanvragen of vrijwilliger worden?
Als je Tafeltje-dek-je wilt aanvragen, bel je met het restaurant van Sint Jozef: 077 466 78 55. Mocht je gemiddeld 1 week in de 8 weken als vrijwilliger Tafeltje-dek-je willen bezorgen? Dan gaan ze graag in overleg met je.

Mobiele versie afsluiten