Site pictogram Meijel24

‘Vlaai van de Maand’ uitgereikt aan Jac en Agnes Verheijen

De tweede ‘vlaai van de maand’ werd maandagmiddag uitgereikt aan Jac en Agnes Verheijen uit Meijel. Ze werden door de kleinkinderen Iris en Tessa verrast.

Vlaai van de Maand

Waarom opa Jac en oma Agnes de vlaai verdienen
Iris en Tessa Janssen stuurden een mooie mail naar ons:

Opa en oma doen vaak oppassen als papa en mama moeten werken. Soms gaan we dan leuke dingen doen zoals naar het bos of naar boer Louis de koeien voeren. Opa komt ons ook wel eens ophalen op school als mama aan het werk is. Opa en oma hebben Iris leren fietsen afgelopen zomer zonder zijwieltjes en zij doen al oppassen sinds Iris 3 maanden oud is. In 2018 kwam er zusje Tessa bij. Mama werkt in de zorg. Toen mama zwanger was van Tessa was ze een lange tijd ziek en woonde we nog in Deurne. Opa kwam mama en Iris elke dag halen zodat ze niet alleen was en er goed voor Iris gezorgd kon worden. Daarom verdienen zij deze vlaai.

Herfstvlaai
Jac en Agnes kregen een heerlijke Herfstvlaai overhandigd. De Herfstvlaai: Bretonnerbodem met amandelpudding, een laagje caramel, een laag bavarois afgewerkt met noten

   

Welke Méélse inwoner verdient er een heerlijke vlaai
Wil jij iemand voordragen voor de vlaai van de maand? Neem dan contact op met de redactie van Meijel24. Wij ontvangen graag een motiverend verhaal welke we mogen gebruiken voor de publicatie. Stuur vóór 20 november jouw inzending door naar het mailadres: vlaai@meijel24.nl Vergeet niet jouw naam en telefoonnummer daarbij te vermelden.

Wie weet staan wij binnenkort met jou bij iemand op de stoep!

Bekijk ook

 

Mobiele versie afsluiten