Site pictogram Meijel24

Dierendag en Koopzondag bij Pets&Co Nederweert

Op zondag 4 oktober is het weer Dierendag. Misschien is het voor jouw huisdier iedere dag Dierendag, maar een beetje extra verwennen en samen een feestje bouwen op deze dag is natuurlijk altijd leuk.

Pets&Co Nederweert

Bij Pets&Co Nederweert is een ruim assortiment aan manden, kussens, snacks, speelgoed en andere benodigdheden te krijgen waar je je huisdier mee kunt verwennen.

Gratis foto maken
Omdat het Dierendag en in Nederweert ook koopzondag is op 4 oktober, heeft Pets&Co Nederweert, gelegen aan de Geenestraat, leuke activiteiten gepland. Zo kun je een gratis foto laten maken van je huisdier door Eline Photography & Design. Ook zal Kimz Kruiden aanwezig zijn, voor een voedingscheck voor je huisdier en voor het geven van uitleg over het gebruik van essentiële oliën voor mens en dier. Tevens diversen akties/aanbiedingen.

Dus kom gezellig samen met je huisdier naar de winkel op 4 oktober.

NIEUW | Kinderspeelgoed
Vanaf 4 oktober zal er in de Pets&Co winkel, in samenwerking met Coolen-Pluijm uit Meijel, een afdeling met kinderspeelgoed ingericht zijn. Op de oude locatie van Intertoys kun je binnenkort dus weer terecht voor het kopen van uw kinderspeelgoed!

PETS&CO heeft tevens ook een GRATIS bezorgservice. Indien gewenst bezorgen ze diervoeding en producten gratis aan huis.

Natuurlijk houden we de RIVM regels in acht. Hierdoor is de eerder vermelde rondrit met Paard en Huifkar geannuleerd i.v.m. de aangepaste corona-maatregelen.

Mobiele versie afsluiten