Site pictogram Meijel24

Pipowagen Camping Puur Genieten | Profiteer nu van vroegboekkorting voor 2021

YouTube poster

Pipowagen Camping Puur Genieten is een rolstoelvriendelijke camping in het Brabantse Someren-Heide met pipowagens, kampeerplekken en veel speelruimte voor kinderen.

Op deze gezellige familiecamping ben je welkom met je eigen kampeermiddel of in één van de sfeervolle pipowagens. De pipowagens zijn stuk voor stuk kleurrijk ingericht en van alle gemakken voorzien. Een keukentje, bedstedes, zithoek, kacheltje, veranda met zitje: alles is er! Er is keuze uit een 2-,3-,4-,5- of 6-persoons Pipowagen. De 6-persoons Pipowagen Juffertje in ’t Groen is rolstoelvriendelijk, net als het sanitair gebouw.

Puur genieten

Op de camping  van Twan en Jacqueline geniet je van veel fijne extra’s
De mogelijkheid om ’s morgens een ontbijtje te laten bezorgen, een gezellig Paviljoen met sfeerhaard, een minibieb met boeken en tijdschriften, spelletjes, hangmatten, kampvuuravonden…..De sfeer is gemoedelijk en ongedwongen.

Hier zoek je de gezelligheid op wanneer je er zin in hebt, maar heb je ook alle ruimte om rustig te genieten. De perfecte combinatie! Voor kinderen is logeren bij de pipowagen camping één groot feest. Het omheind speelbos, voetbalveldje, trampoline, de schommels, zandbak, blotevoetjespad en dierenweide staan garant voor uren buitenspeelplezier.

Wie dol is op het buitenleven, rust en ruimte zit goed bij dit Brabantse droomplekje. Pipowagen Camping Puur Genieten ligt aan de rand van recreatiegebied de Heihorsten. Natuurpark De Heihorsten ligt middenin de prachtige natuur van Zuidoost-Brabant, gelegen tussen de Strabrechtse Heide en de kern van Someren. Op avontuur in het bos, vissen, fietsen, wandelen, picknicken, Bourgondisch genieten, spelen, golfen, mountainbiken, paardrijden, Schotse Hooglanders ontdekken en meer. Dit alles op steenworp afstand van elkaar in een kleinschalig natuurgebied waar natuur, bos, heide en vennetjes elkaar afwisselen.

De Pipowagen Camping is ook in zijn geheel te huur, ideaal voor een weekend weg of vakantie met familie of vrienden. De pipowagens bieden in totaal plaats aan 20 personen, daarnaast kunnen de kampeerplekken gebruikt worden voor extra slaapplek.

Wat is nu Puur Genieten?
Lekker luieren in een hangmat terwijl de kinderen ravotten in het speelbos, hutten bouwen, spelen in de zandbak, picknicken in de speelweide, knuffelen met de konijntjes of de ezels borstelen. Dol op het buitenleven, de rust en de ruimte? Vind je dat ook Puur Genieten?

Dan vind je bij ons precies wat je zoekt!

Kijk voor meer informatie op www.pipowagencamping.nl

Profiteer nu van vroegboekkorting voor 2021!
Boek nu een midweek in één van de pipowagens en ontvang 15 % korting op de basisprijs. Of boek nu 14 dagen een campingplaats voor 2021 en betaal slechts 10 dagen!! Deze actie is geldig tot 1 april 2021 op basis van beschikbaarheid . Deze actie is in de zomervakantie 2021 alleen geldig voor de campingplaatsen en niet voor de pipowagens. Voor vragen of reserveren mail naar: info@pipowagencamping.nl Voor meer informatie kijk op de website: www.pipowagencamping.nl

Mobiele versie afsluiten