Site pictogram Meijel24

Inspirerende NAH info-avond

Het NAH café van stichting Durnééve; de Dorpsontmoeting van Meijel, organiseerde op donderdag 3 september een info-avond met en voor mensen met Niet Aangeboren Hersenletsel. Maar ook voor hun naasten, voor hulpverleners en andere geïnteresseerden.

NAH info-avond

Om de avond veilig, binnen de Coronarichtlijnen te organiseren is de groep aangemelde gasten, die maar liefst 69 personen groot was, in tweeën gesplitst. Hierdoor kon iedereen op zijn gemak zich laten inspireren door Carlos, die niet alleen het NAH café maar ook deze avond leidde, door NAH patiënt Pierre, zijn vrouw Annie, begeleidster Bertine, huisarts de Louw en wielrenster Sabrina Stultiëns.

De avond heeft herkenning en erkenning gebracht, mensen met elkaar laten kennismaken en een aanzet gemaakt om elkaar ook hierna te spreken, horen en ondersteunen. Zowel tijdens het NAH café, wat elke 4 weken op vrijdagochtend plaatsvindt voor mensen met NAH, als in een virtuele groep die aangemaakt wordt voor geïnteresseerde patiënten en/of verwanten. Ook werd door de gasten verzocht een vergelijkbare avond zeker nog eens te herhalen, eventueel toegespitst op de naasten. Houd hiervoor de media (www.dorpsontmeoting.nl/meijel, facebook en Meijel24) in de gaten.

Aanmelden voor het NAH café kan via meijel@dorpsontmoeting.nl of bel 077 374 6174 (Let op, dit is het nummer van Oppe Koffie, de locatie van het NAH café).

Mobiele versie afsluiten