Site pictogram Meijel24

Het Perfecte Plaatje Meijel | Winnende foto week 6

Fotocafé ’t Peelflitske Meijel organiseerde deze zomer “Het Perfecte Plaatje”, naar het succesvolle tv-programma. Zes weken lang werd je uitgedaagd met een thema om jouw Perfecte Plaatje te schieten en in te sturen.

Het Perfecte Plaatje

Elke week werd er een winnaar en het volgende thema bekend gemaakt. Op zondag 30 augustus wordt afsluitend een expositie georganiseerd waarin alle winnaars een ereplaatsje krijgen in de lunchroom van Oppe Koffie, Raadhuisplein 3 Meijel. Hier zullen de foto’s tot de herfstvakantie pronken, zodat iedereen ervan kan genieten.

Winnaar Week 6 met Thema: Tuinsafari…..
Carlos den Heijer met een mooie opname van een Koninginnenpage (vlinder). Beoordeling: ”Goed gebruik gemaakt van het thema en mooi gebruik gemaakt van het tegenlicht waardoor de foto een grafisch karakter krijgt, ook door de tekening op de koninginnenpage. Mooi gekozen standpunt van de fotograaf. Mooie kleurstellingen, een goede techniek en mooie compositie.”

Nu is het publiek aan zet!
De expositie opent op 30 augustus om 13.30 uur en is gratis toegankelijk voor iedereen. Wel graag aanmelden via meijel@dorpsontmoeting.nl in verband met de corona-gerelateerde maatregelen. Tot 15.30 uur kun je stemmen op jouw favoriete foto. Tegen 16.00 uur zal de uiteindelijke winnaar van Het Perfecte Plaatje 2020 Meijel bekend worden gemaakt.

Via deze weg willen Michel en Bertine alle foto inzenders bedanken voor hun inzet om deze foto wedstrijd tot een succes uit te laten groeien. Tevens een bedankje aan de gastjury leden Jack, Lisette, Iris, Wim, Linde, en Petra en vaste jury leden Swen en Michel. Voor de inzet bij de beoordeling vanuit hun eigen creatieve achtergrond van de ingezonden foto’s.

Mobiele versie afsluiten